Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(TOT EN MET 9/10/2023)

SCHRIJF JOUW TEAM NU ONLINE IN
(ter plaatse inschrijven is NIET mogelijk)

DHL Ekiden

190 € excl btw (bedrijven, verenigingen, vrienden, families...)

95 € (atletiekclubs VAL/LBFA)

5 € Kids Run 1 km

Timing met chip

De tijdsmeting voor de DHL Ekiden gebeurt door middel van een elektronische chip. Deze chip, die op de tasuki is bevestigd, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat jouw tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname. 

Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen en moet na de wedstrijd niet meer worden gerecupereerd.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de DHL Ekiden. Lees deze voorwaarden grondig na.

Groepsinschrijvingen

* BELANGRIJKE DEADLINES:

Online inschrijven kan tot en met 9 oktober 2023, 23u59 met online betaling.

Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 9 oktober betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER TEAMS BENT, KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10 teams, dan kan je je inschrijving NIET doorsturen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 TEAMS EN WIL JE TOCH MEERDERE TEAMS SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN!  Op het online inschrijvingsformulier kan je meerdere teams toevoegen vooraleer je betaling te doen door op de knop “verder winkelen” te drukken als je de vorige inschrijving heb ingegeven.

  • Voor een groepsinschrijving moet je met minstens 10 teams zijn. Ben je bij afsluiting van de groep met minder dan 10 teams, dan wordt jouw groep geannuleerd en worden de betaalde inschrijvingen verder afgehandeld als afzonderlijke teams.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m. worden niet meer aanvaard.
  • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met jouw groepsnaam en groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je teams toevoegen, verwijderen enz.
  • Enkel de groepsverantwoordelijke kan team valideren. Je kan zoveel teams aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of per team worden opgehaald. Geef dit aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Enkel de groepsverantwoordelijke krijgt in dat geval een bevestigingsmail. Bij afzonderlijke afhaling krijgen alle team kapiteins een aparte bevestigingsmail met alle info om hun teampakket af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Op dat ogenblik kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de desk WISSELS gebeuren. (gratis)
Schrijf je groep online in

Daginschrijvingen

Vanaf 10 uur in de erehal van het Koning Boudewijnstadion, enkel voor de Kids Run.

Kids Run 1 km 

€8